De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Glasdeco Brielle. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Glasdeco Brielle noch andere daarbij betrokken derden zijn aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie. Hoewel Glasdeco Brielle met zorg bepaalt naar welke sites wel of niet wordt verwezen, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gebroken links en de inhoud van internetpagina’s waarnaar verwezen wordt.

PRIVACY

Glasdeco Brielle waarborgt te allen tijde de privacy van de bezoekers van haar website.

COPYRIGHT

Het auteursrecht van deze website en van de hier beschikbaar gestelde publicaties berust bij Glasdeco Brielle. Het overnemen van teksten of afbeeldingen is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan. Mochten er op deze website afbeeldingen staan waarvan u meent het publicatierecht te bezitten, dan zal deze op eerste aanvraag onmiddellijk verwijderd worden.

© 2018 Glasdeco Brielle. Alle rechten voorbehouden. Alle op deze site genoemde producten en/of merken zijn handelsmerken van hun eigenaren.